Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی روز چهارشنبه در جمع مدیران دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت ضمن تسلیت رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) گفت: در ایام عزاداری پیش رو در امتداد ایام عزاداری اربعین حسینی (ع) بار دیگر شکوه حضور مسلمانان را در صحنه‌های فرهنگی و عقیدتی به نمایش گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده گفت: ۸ آبان سالروز شهادت دانش آموز بسیجی محمد حسین فهمیده است که در سال ۱۳۵۹ و در ۱۳ سالگی با خلق حماسه‌ای بزرگ اوج ایثار و از خودگذشتگی را به نمایش گذاشت و با گذشتن از زندگی خود جلوی پیشروی نیروهای دشمن بعثی ایستاد.
 نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: پس از حمله رژیم بعث به کشورمان، شهید فهمیده نیز مانند بسیاری از نوجوانان و جوانان ایران به دفاع از انقلاب اسلامی پرداخت و در نخستین روزهای آغاز جنگ تحمیلی همراه نیروی مقاومت بسیج مردمی به جبهه خرمشهر اعزام شد. در ابتدا از حضور او در خط مقدم جلوگیری به عمل می‌آمد اما با پیگیری‌های زیاد به خط مقدم جبهه اعزام شد و در نهایت با شهادت خود درس ایثار، شجاعت و فداکاری را به تمام مردم ایران و تمام انسان‌های آزاده در جهان آموخت.

امام راحل در توصیف عظمت فداکاری شهید فهمیده، از وی به عنوان رهبر یاد کردند
معاون رییس جمهور با اشاره به جمله تاریخی امام خمینی (ره) پس از شهادت حسین فهمیده گفت: امام راحل در توصیف عظمت فداکاری این شهید، از وی به عنوان رهبر یاد کردند و گفتند: «رهبر ما آن طفل سیزده ساله‌ای است که با قلب کوچک خود، که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم و خود نیز شربت شهادت نوشید». مقام معظم رهبری نیز درباره شهید فهمیده فرموده‌اند: «زنده نگه داشتن یاد حادثه شهادت دانش آموز بسیجی، شهید فهمیده از اصالت‌های دفاع مقدس می‌باشد.»
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: روز ۸ آبان به مناسبت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده به عنوان «روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی» نام‌گذاری شده است.

دشمنان دروغ‌های زیادی را در خصوص نحوه شهادت محمدحسین فهمیده مطرح کردند
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به تلاش دشمنان برای تخریب چهره شهید فهمیده گفت: در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی از طریق رسانه‌های دشمنان انجام شد تا شهادت محمد حسین فهمیده را زیر سؤال ببرند و دروغ‌های زیادی را در خصوص نحوه شهادت محمدحسین فهمیده مطرح کردند. دلیل این دشمنی‌ها و کینه ورزی‌ها تنها تخریب چهره شهید فهمیده نبود، بلکه دشمنان به دنبال تخریب فرهنگی هستند که از دل آن افرادی مانند محمد حسین فهمیده پرورش داده می‌شود.
وی افزود: دشمنان به خوبی می‌دانند که فرهنگ ایثار و شهادت عامل پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است و از روش‌های مختلف برای ضربه زدن به این فرهنگ استفاده می‌کنند تا نسل‌های جدید انقلاب را از منبع اصلی قدرت ساز انقلاب اسلامی دور کنند. شهید حسین فهمیده نیز سمبل و الگوی واقعی این فرهنگ است، فرهنگی که نوجوانان و جوانان متأثر از آن را نیز به چنان درجه‌ای از معنویت و ازخودگذشتگی می‌رساند که از جان خود برای حفاظت از کشور و اسلام می‌گذرند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران مقابله با تخریب نمادهای مقاومت و ایثار و معرفی ابعاد زندگی آنها را ضروری و وظیفه‌ای مهم عنوان کرد و گفت: امروز وظیفه تمام مسئولان و مردم مقابله با این جریان‌های آسیب زاست، زیرا از دست رفتن الگوهای یک ملت باعث تضعیف فرهنگی آن ملت می‌شود و راه را برای نفوذ فرهنگ بیگانه باز می‌کند و باید پذیرفت تقویت فرهنگ ایثار در تمامی ابعاد به حل بسیاری از مشکلات کشور منجر می‌شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه خدمت به علم جایگاه ارزشمندی است که معلمان در امتداد نهضت امام صادق (ع) دارند، گفت: جامعه با تعلیم یافتگان او اداره می‌شود، لذا سرنوشت جامعه با دستان معلم رقم می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزانه کلاهدوزان امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نطق خود در صدوسی‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تسلیت شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: این امام بزرگوار دانش‌های بسیاری از جمله فلسفه، کلام، اخلاق، لغت، ادبیات، طب و شیمی را برای بشریت گسترش دادند که هنوز بسیاری از عالمان این علوم از این دانش سیراب می‌شوند.

وی افزود: خدمت به علم جایگاه ارزشمندی است که معلمان در امتداد نهضت امام صادق (ع) دارند؛ معلم اولین تعلیم دهنده انسان پس از پدر و مادر است و جامعه با تعلیم یافتگان او اداره می‌شود، بنابراین سرنوشت جامعه با دستان معلم رقم می‌خورد.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سالگرد شهادت شهید مجتبی کلاهدوزان از معلمان شهید اصفهانی گفت: او در سنگر علم و دانش تلاش فراوانی کرد و سنگر اصلی‌اش آموزش و پرورش بود. او در سنگر مدرسه تنها فردی بود که نقشه‌های منافقین را خنثی می‌کرد و شبهات دانش آموزان و همکاران را با کلام خود می‌زدود.

وی ادامه داد: همکاری شهید کلاهدوزان با کانون تربیتی جهان اسلام قابل توجه و محور این فعالیت‌های اجتماعی ایجاد روحیه و عمل اسلامی در افراد و نجات آن‌ها از فساد اخلاقی حاکم در زمان طاغوت بود.

کلاهدوزان با بیان اینکه این شهید والامقام به رشد خود و اطرافیان توجه داشت، گفت: در اوج جنگ خلیج فارس به همراه هم‌رزمان برنامه تهذیب نفس داشت و با همراهی شهید صیاد شیرازی هفته‌ای یک بار به محضر آیت‌الله بهاءالدینی می‌رسید؛ همکاران او اذعان داشتند که شهید کلاهدوزان در کار، جنجالی نبود و هیچ تصمیمی را بدون ایمان و آگاهی لازم عملی نمی‌کرد.

وی با اشاره به ارادت و عشق ایشان به امام خمینی (ره) بیان کرد: این عشق سبب شد تمامی حرکات خود را با قطب نمای آن حضرت تنظیم کند. با نماینده امام در استان فارس، آیت‌الله حائری شیرازی رابطه‌ای مثال‌زدنی داشت و تصمیم‌های خود را با همکاری ایشان می‌گرفتند.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از عمر پربرکت ایشان بیش از ۱۰ سال خاطره ندارم، گفت: اخلاص در عمل و گمنامی از برجسته‌ترین خصوصیات اخلاقی ایشان بود؛ او همچنین بصیرت و آینده نگری داشت که شاگردانش موارد بسیاری را در این خصوص ذکر می‌کنند.

وی با اشاره به فرازهایی از وصیت‌نامه این شهید گرانقدر گفت: ایشان فرموده است «خداوند لطف کرده و توفیق داد که در خط مقدم حضور پیدا کرده و به آرزوی قلبی خود برسم و ان‌شاءلله این مکان راهی برای تقریب به سوی خدا باشد. خدا شاهد است اگر انسان سعی کند خود را با همه وجود تسلیم کند در فضایی قرار می‌گیرد که همه‌اش عشق است. برادران پاسدار، مواظب باشید شیطان روی لباس شما سرمایه گذاری نکند. نکند علقه‌ها و علاقه‌های دنیا فریبتان بدهد که نمی‌توان در روز قیامت پاسخ شهدا را داد.»

کد خبر 750757

دیگر خبرها

  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • فیلم | لحظاتی قبل از خاکسپاری شهید گمنام در رفسنجان